Veiligheidsgarantie door middel van metaaltesten

RVH Metals - Controle

Maakt uw bedrijf gebruik van metalen producten of industrietoepassingen? Via de metaaltesten in Lommel uitgevoerd door RVH Metals zorgen we ervoor dat uw metalen producten beantwoorden aan de wettelijke normen en volkomen veilig zijn voor gebruik.

Innovatieve metaaltestmethoden

Door middel van metaaltesten zoals compositieanalyse, metallurgisch onderzoek, meting van de ruwheid van het oppervlak, … kunnen we nagaan of uw metalen producten voldoen aan de wettelijke vereisten en de metaalonderdelen een betrouwbare werking kunnen garanderen. We brengen hierbij de eigenschappen, kenmerken en gebreken van uw metalen toepassingen nauwkeurig in kaart, en we geven u deskundig advies over de veiligheid van uw metaalmaterialen.

Gespecialiseerd in metaaltoepassingen

Naast het controleren van metaaltoepassingen, kunt u eveneens een beroep doen op ons team van professionals voor heel wat andere dienstverleningen, zoals: CNC frezen, draaien, zinkvonken, TIG-lassen en zelfs oppervlaktebehandeling. In ons atelier in Lommel werken we steeds op maat van uw specifieke wensen en staan we garant voor degelijke metaalbewerkingen van een hoogwaardige kwaliteit.

Interesse in onze service of wenst u graag bijkomende inlichtingen over de metaaltesten die we kunnen uitvoeren? Neem dan zeker even contact met ons op en vertel ons over uw noden. We helpen u met veel plezier verder.